post IMAX e IMAX

March 4th, 2010

Insemnare despre: amuzante,internet — clickio @ 10:56 am

Am fost aseara la IMAX, la avanpremiera Alice in Wonderland, by Tim Burton. E un film mult mai putin dark decat cele cu care ne-a obisnuit pana acum regizorul.

Experienta IMAX e magnifica, nu se compara nici cu multiplexul nici cu Max Lauder din Paris, un cinematograf panoramic unde am vazut Avatar pentru a treia oara.

Iar Alice in Tara Minunilor, in varianta 3D, este un film pentru care imi doresc sa ajunga cat mai repede tehnologia 3D si in casele noastre.

Combinatia celor doua a rezultat intr-un spectacol tridimensional de la un capat la altul, in care am tinut ochii mari aproape ca personajul principal (The Mad Hatter):) si mi-a placut teribil interpretarea lui Tim Burton asupra personajului the Cheshire Cat.

Astept sa-l mai vad o data, dupa lansarea oficiala, sper sa mai prind locuri, ca se vand cu saptamani inainte.

Si lansez cu ocazia asta o rugaminte: cand vedeti poze cu cheshire cat, in viziunea lui Burton, dati-mi un link ca fac colectie, si o caut pe cea mai potrivita pentru a o folosi ca avatar pe Yahoo messenger :) )

Au mai scris despre avanpremiera de aseara, in ordinea descoperirii: Raluxa, Lamaie, Alex Negrea, George Olteanu, pe noul blog Go4it.ro, Vitalie Cojocari, si mai astept sa-i descopar si pe ceilalti.

A, si Hotcity are un review plin de poze.

5 Comments »

 1. [...] mai scris despre film: Ionut Oprea, Raluxa, Lamaie, Alex Negrea, George Olteanu, pe noul blog Go4it.ro, Vitalie Cojocari, Hotcity.ro [...]

  Pingback by Alice in Wonderland la IMAX – de vazut | Titus Blog — March 4, 2010 @ 3:51 pm

 2. tare…o sa ma duc si eu sa-l vad daca zici ca e bun filmul.Aveam ceva reticente dar it’s worth a try.

  Comment by Mihai — March 6, 2010 @ 10:47 am

 3. Sa n-ai nici o reticenta, povestea e bine adaptata si experienta 3D mai ales la IMAX e magnifica. Eu am sa mai merg o data :)

  Comment by clickio — March 6, 2010 @ 1:58 pm

 4. Stephen fry? A fist un feature intr-o revista pe aici..o caut cand ajung acasa si iti arat daca nu le aveai deja :)

  Comment by Andreea — March 6, 2010 @ 3:08 pm

 5. Ionut mama, cind iti gasesc, iti trimit! Negresit!

  Comment by Ioana Ginju — March 9, 2010 @ 3:06 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu