post Romania – manual de utilizare – primele trei capitole

September 27th, 2010

Insemnare despre: comunicare,internet — clickio @ 11:27 am

Fie ca esti blogger, jurnalist, sau liber-cugetator, daca vrei sa gandesti realist despre Romania si sa nu traiesti sinistrat in propria-ti imaginatie, citeste cu sfintenie urmatoarele doua texte ori de cate ori vrei sa emiti o parere sau sa iesi din casa (afara sau pe internet) si sa faci ceva:

1. Proportii- cam despre cine vorbim atunci cand vorbim despre romani – articol scris de Cristian Orgonas pe blogul sau businessday.ro (daca te intereseaza cifre la zi poti incerca la INS, dar e bine sa ai macar o masura a proportiilor)

2. Cele doua forte care fac legea in tara asta: lehamitea si entuziasmul, radiografiate excelent de Andrei Plesu in Dilema Veche

3. Adevarata revolutie in Romania a inceput abia pe 25 septembrie, cand a fost inregistrat un record istoric al participarii simultane la o actiune pozitiva. O scurta detaliere aici, si mult mai multe detalii, probabil in zilele urmatoare, pe website-ul oficial(www.letsdoitromania.ro). Deci, se poate.

Si dupa ce le-ai parcurs si le-ai inteles pe toate, poti sa-ti conturezi propriile tale contributii. Apoi, sa le critici pe ale altora.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu