post Daca vrei o desfatare vizuala 3D, mergi la Galapagos!

October 4th, 2010

Insemnare despre: internet — clickio @ 12:58 pm

Ieri am ajuns #lamall, si nu la orice mall ci la AFI Cotroceni, cel mai mare mall din Bucuresti, singurul mall in care se poate intampla o degustare de bere si eu pot s-o ratez desi l-am cutreierat in lung si-n lat(cica berarieonline.ro ar fi organizat Zilele Berii Germane pe-acolo).

Unul din motivele pentru care m-a prins ziua de duminica #lamall a fost o vizionare pentru vedete, jurnalisti si, ahem, “influenceri” :) a documentarului Galapagos 3D, filmat in format IMAX 3D, si care e pana acum singurul film pe care iti doresti sa-l vezi cu incetinitorul, cadru cu cadru, pentru a te bucura de spectaculozitatea peisajelor terestre si marine.

Am inteles ca au fost si cateva influenteritze simpatice, printre care Sanuca si Raluxa, insa, asa cum spuneam pe Twitter, cascam prea tare ochii la Andreea Marin si le-am ratat :)

Reveninddd,  3D-ul e un mediu spectaculos pentru divertisment, si IMAX-ul e locul unde prinde viata cel mai bine. Am simtit asta la Alice in Tara Minunilor, cand a rulat la IMAX, si ieri la Galapagos. Imi pare rau ca am ratat cireasa de pe acest  articol din cauza ca mi-a placut mai mult filmul, insa daca reuseam sa ma desprind de ecran mi-ar fi venit si pe loc ideea de a poza publicul, pentru ca sigur as fi prins niste manute in aer, incercand sa atinga animalele si pestii de pe ecran (daca nu chiar si niste maini adulte:)) ) Si as fi rupt zelistul cu o astfel de poza. Damn!

Asta e,  macar am un nou exemplu de a le explica amicilor cu care discut despre diversele definitii ale 3D-ului pe care le au diferiti producatori de ecrane si tehnologii: 3D-ul adevarat e cel pe care il simti ca se apropie de tine, ca te inconjoara, nu simpla adancime pe care o poti oferi unor imagini, ca si cum ecranul ar mai avea unul sau mai multe planuri pe interior. Cel mai bine simti diferenta asta pe propria piele, pardon, pe proprii ochi, la IMAX. Iar daca vrei 3D simplu cu adancime, iei un set de ochelari cyan-magenta si te uiti la orasul tau intr-un astfel de 3D pe Norc.ro.

PS: Multumesc fetelor de la Oxygen PR pentru invitatie.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu