post Despre virale, in 2010

November 25th, 2010

Insemnare despre: blogvertising,viral — clickio @ 9:26 am

Discutia “despre virale” apare periodic, cel putin o data pe an, si atinge puncte interesante.

Cine vrea sa recapituleze subiectele atinse ulterior, poate incepe cu Primul top al adevaratelor virale romanesti si poate continua cu alte articole pe care le-am scris pe tema asta.Viralitatea se poate produce si in mod natural, cum “a patit-o” Vodafone spre inceputul anului.

La STANDOUT facem de peste trei ani seeding pentru campanii virale, cu ajutorul blogurilor si al altor canale sociale. Ultima oara am contribuit la campania Efix, care a si primit datorita creatiei de exceptie premiul Best Use of Viral Video la Internetics.

IAA a publicat azi un interviu despre virale cu Alex Cotet, Copywriter la Sector 7, agenţie online specializată în crearea şi distribuţia de conţinut Web 2.0, ‘vinovata’ pentru clipul din campania Efix/”Concert la Injectoare” si care tocmai l-a ingropat pe Dorel, si Radu Ionescu, Managing Director, Kinecto. Recomandat celor care inca nu inteleg importanta seeding-ului intr-o campanie care foloseste un astfel de vehicul.

Printr-o coincidenta fericita, pentru cine vrea sa treaca la nivelul 2, Econsultancy are azi un articol pe aceeasi tema. Nu face nimeni o agentie, Nivelul2.ro?:)

2 Comments »

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by Ionut Oprea, Marius Sescu and Bleau Alexandru, titus capilnean. titus capilnean said: RT @clickio: Despre virale, in 2010 http://bit.ly/viral2010 Spread da word!:) [...]

    Pingback by Tweets that mention Despre virale, in 2010 | Ionut Oprea -- Topsy.com — November 25, 2010 @ 10:15 am

  2. [...] fata, human curling, adica un curling cu oameni, ca o consecinta exagerata a barbieritului cu BIC. Avem si in Romania un exemplu similar: concert la injectoare (”sunt atat de curate incat poti sa canti la ele:)” [...]

    Pingback by Campanie virala BIC Flex 3 - Human Curling | Ionut Oprea — May 10, 2011 @ 8:08 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu