post Revista noutatilor: Trei stiri cu Orange

November 17th, 2010

Insemnare despre: internet — clickio @ 12:14 pm

1. Tineti minte concursul de aplicatii pentru iPhone organizat de Orange, la care am avut onoarea sa fiu in juriu, si care a avut si o campanie pe cateva bloguri specializate pe iphone? (va intreb pe voi, pentru ca presa care a preluat repede stirea cu “cea mai buna aplicatie de iphone e facuta de romani” nu tine:) )

Da, aplicatia care a castigat si acest concurs a participat si la conferinta 360|iDev, o conferinta internationa a dezvoltatorilor de aplicaţii pentru iPhone, unde a primit trofeul “All around best app ever”. Asta dupa ce pe 19 OCT 2010, Trip Journal a castigat la Mobile Apps World 2 premii: Excelence in Design si Best paid App. Deci a meritat. Felicitari romanilor de la IQapps Romania.

Are si versiune de Symbian si de Android. A mai scris stimabilul Victor Kapra despre asta.

2. Dacia si Orange au lansat saptamana trecuta un model Sandero Orange, editie limitata, si organizeaza o petrecere ‘secreta’ pentru a-l comunica – urmariti detaliile pe www.secretparty.ro pentru a obtine invitatii.

3. Orange România lanseaza azi un serviciu destinat abonaţilor şi utilizatorilor de cartele preplătite care permite, la un tarif de 2 euro/lună, accesul nelimitat pe mobil, prin portalul operatorului, la site-urile a opt publicaţii online autohtone, citesc in newsletterul Media & Advertising de la Mediafax.ro.

Pe Hotnews am citit stirea completa, cu cele 3 abonamente:

Net News, 2 euro/luna, cu acces nelimitat prin Portalul Orange  m.adevarul.ro, m.cancan.ro, m.gandul.info, m.gsp.ro, m.hotnews.ro, m.prosport.ro, m.orange.ro, m.ziare.com, realitatea.mobi. si 50 MB trafic de internet pentru orice alt site in afara celor incluse in pachet.

Net Mail, 3 euro/luna,cu trafic nelimitat pe m.yahoo.com, ro.m.yahoo.com, mail.live.com (Hotmail) si 150 MB trafic national de internet.

Net Friends, 4 euro/luna,cu acces nelimitat pe retelele sociale: m.facebook.com, m.hi5.com,  myspace.com, m.netlog.com, m.twitter.com, tot prin portalul Orange si suplimentar 250 MB trafic national pentru orice alta destinatie decat cele nelimitate.

Altfel zis, acum poti sa-ti manifesti dependenta de internet si pe cartela:) Pe de alta parte, Net Friends pare construit ca un pachet ideal pentru turistii in Romania care vor cateva picaturi de net pe o cartela, si pe care oricum il folosesc pentru a pune poze pe facebook din vacanta:) Eu stiu ca am avut problema asta in vacantele petrecute pe-afara, sunt rare ocaziile in care poti cumpara o cartela cu internet la un pret rezonabil.

Nu e chiar singura initiativa de genul asta, Vodafone, printr-un parteneriat probabil la nivel international cu facebook, ofera acces gratuit si nelimitat pe 0.facebook.com, iar utilizatorii Vodafone pot primi notificari gratuite prin SMS cu mesajele postate de prietenii din reteaua Twitter, mesajele trimise fiind la un tarif de 5 eurocenti (+ TVA) pe mesaj.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu