post Premiu de excelenta IAA pentru IAB Romania

April 1st, 2011

Insemnare despre: internet — clickio @ 8:21 am

Multumiri: tututor celor care s-au implicat atat in activitatea aceasta cat si in celelalte activitati ale Asociatiei IAB Romania, Consiliului Director, membrilor asociatiei, presedintelui Cristi Petriceanu si secretarului executiv Ioana Anescu, si nu in ultimul rand, partenerului PricewaterhouseCoopers, reprezentantului acestuia, Cristian Tomescu si tuturor companiilor din piata care au participat la acest studiu.


Studiul ROADS este un punct de referinta al industriei de publicitate online, aratand in fiecare semestru de patru ani incoace atat evolutia, cat si structura pietei de publicitate online, pe baza cifrelor de vanzari raportate de catre principalii furnizori de media online din Romania.

ROADS a creat o transparenta care ajuta atat furnizorii din piata, prin faptul ca le ofera imaginea de ansamblu a pietei la care se raporteaza fiecare, indiferent de canalele si vehiculele pe care le gestioneaza, cat si clientii pentru a urmari volumele reale de publicitate ale fiecarei categorii si ale fiecarui canal sau vehicul. Din nou, atat ca structura cat si ca evolutie.

Lista completa a premiilor e pe site-ul IAA.

2 Comments »

  1. Felicitari! La mai multe :)

    Comment by piros — April 1, 2011 @ 12:26 pm

  2. [...] Ionut Oprea and IAB Romania‘s team – for ROADS project, that aims to offer a transparent image of Romania’s online market and IAB’s digital educational initiatives orientated towards marcomm industry [...]

    Pingback by IAA Romania awarded 2011′s Excellence Awards | AdHugger — April 1, 2011 @ 9:10 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu