post Concurs-fulger: topul campaniilor pe bloguri + 2 invitatii la Piratii din Caraibe!

May 17th, 2011

Insemnare despre: advertising,social media — clickio @ 12:29 pm

Campania LGcinema, aflata deja la a treia editie, e una din cele mai interesante din blogosfera. Conceptul unei avanpremiere dedicate bloggerilor combinata cu un mecanism prin care acestia isi arata participarea si inainte de eveniment este unul din cele cateva campanii care merita sa intre intr-un top al campaniilor pe bloguri de pana acum.

Si ca veni vorba, ce-ar fi sa facem topul asta, care ar fi un top al campaniilor pe bloguri de pana acum si de ce? Concurs-fulger!

Astept propunerile voastre in comentarii pana diseara, cine da cel mai interesant comentariu castiga 2 invitatii la Piratii din Caraibe, intr-o sala plina de bloggeri. Si o sa dezvoltam topul asta intr-un articol pe blogul STANDOUT.

Edit: premiul a mers la Ciops aka Andrei Diaconu pentru raspunsul: “Redescopera Romania (a doua versiune) mi s-a parut una dintre cele mai reusite campanii locale prin felul in care au imbinat un obiectiv misto cu un reach mare.”

10 Comments »

 1. E pe bune? LG chiar da premii? Nu de alta, dar am castigat la ei de ceva vreme un monitor care nici in ziua de azi nu a ajuns (mi-au confirmat ca am castigat), iar intrebarile mesajelor trimise de mine pe mai multe adrese de email, au ramas fara raspuns.
  Pacat. Chiar eram un mic fan LG (am deja un monitor si un telefon LG, fiind in cautarea unui TV), insa m-au dezamagit acum…

  Comment by Simple — May 17, 2011 @ 1:05 pm

 2. Hei, cred ca a fost o problema punctuala, daca-mi dai mai multe detalii pe email pot sa le trimit si eu mai departe. Ai adresa mea, da?

  Comment by clickio — May 17, 2011 @ 1:18 pm

 3. Da Ionut. Iti multumesc. Ti-am trimis detaliile, insa chiar daca se rezolva, ar fi fost mult mai frumos sa nu fie nevoie de alte interventii.

  Comment by Simple — May 17, 2011 @ 2:44 pm

 4. Mie mi-au placut:

  Campania de la KFC. Nu mai stiu exact detaliile dar te inscriai cu blogul la o anumita categorie si daca castigai afisai bannerul promotional (contra sumei alocatei campaniei respective).
  A fost intersant pentru ca oricine se putea inscrie.

  Nokia a avut de asemenea o campanie pe bloguri foarte tare prin care au atras oameni spre programarea pentru telefoanele mobile.

  Si campania aia cu banutii pe bloguri mi-a placut, parca era de la Millenium Bank.

  Pe orimul loc insa, la egalitate de puncte (cel putin pentru mine) ramane campania PUMA si campania de promovare(cu terasurhuntul prin oras) a filmului pentru care sunt invitatiile de mai sus. :)

  Comment by Andrei Dutu — May 17, 2011 @ 3:03 pm

 5. Prin Romania cred ca a fost cea mai interesanta campanie facuta in ultima vreme. A prezentat o alta fata a Romaniei pe care multi probabil ca nu o cunosteau. Ar trebui mai multe campanii de acest gen, my 2 cents.

  Comment by zaone — May 17, 2011 @ 4:13 pm

 6. E foarte tare campania pe care au adoptat-o LGCinema :) Parerea mea e ca merita sa investeasca din ce in ce mai mult in BUZZ-ul din blogosfera :)

  Comment by Adrian Olar — May 17, 2011 @ 4:16 pm

 7. La prima “aducere aminte” cea mai frumoasa campanie care imi vine in minte a fost ceea cu baloanele Orange. A fost o stafeta interesanta, din blog in blog pentru urmaritea lor. Foarte mult mi-a placut iar impactul sunt singur ca a fost maxim ;)

  Din cate imi aduc aminte a fost una din campaniile cu rezultat maxim prin blogosfera, sau ma insel?

  Comment by criserb — May 17, 2011 @ 4:30 pm

 8. Redescopera Romania cred ca este unul dintre marile proiecte lansate cu ajutorul bloggerilor si mai ales proiect ce a avut impact imediat.

  Comment by dani — May 17, 2011 @ 4:41 pm

 9. Redescopera Romania (a doua versiune) mi s-a parut una dintre cele mai reusite campanii locale prin felul in care au imbinat un obiectiv misto cu un reach mare.

  Comment by ciops — May 17, 2011 @ 7:53 pm

 10. de campania nokia stiu si eu si mi-a placut. misto ideea cu biletele la pirati, cred ca e super de vazut 3d

  Comment by florina — May 20, 2011 @ 1:13 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu