post Spiritul competitiv si sportivitatea – PUMA afterhours athlete

May 12th, 2011

Insemnare despre: internet — clickio @ 7:48 am

“Be a good sport, son.”

Sportul cultiva doua calitati esentiale: spiritul competitiv si sportivitatea (in sensul de sportmanship nu de fitness). Ar fi bine daca le-am regasi peste tot. Ei bine, PUMA a ales sa se joace cu aceste calitati in ultima campanie si sa ne arate cum se regasesc ele in modul nostru de a ne distra.

Scriam zilele trecute cat de important e ca o campanie sa se bazeze pe un concept bun. In seara asta, in club Oxygen, PUMA lanseaza o noua campanie, bazata pe celebrarea spiritului de “afterhours athlete”. Atletul after-hours este cel care nu considera ca spiritul competitiv si sportivitatea sunt doar pentru sporturile oficiale ale natiunii, ci se pot regasi in orice joc cu prietenii, sau chiar in orice activitate sociala in care poti tine scorul.(“it takes just as much effort to score a phone number as it does to score a goal”)

Avem in noi fiecare cate un afterhours athlete, asta e clar. Oricand iesim cu prietenii sa jucam ceva sau oricand tinem scorul pentru orice. Exemplele sunt mereu in jurul meu si-al tau, doar ca nu ne-am gandit niciodata la ele in felul asta si nu ne-am considerat niciodata atleti after-hours pentru partidele de WII tenis de exemplu.

Asadar, va invit sa descoperiti campania PUMA Social, care isi propune sa invie si sa sarbatoreasca spiritul de afterhours athlete. Veti gasi zilele astea pe multe bloguri expresii ale conceptului de afterhours athlete si exista deja si o competitie oficiala, in care cei care vor sa arate ca sunt cei mai cei afterhours athletes pot participa cu un clip video demonstrativ. Despre asta a scris mai multe Olix, unul din ambasadorii campaniei de anul asta.

Clipul oficial PUMA Social:

2 Comments »

  1. Consider ca aceasta este o campanie reusita pentru ca am reusit sa ma identific cu unele dintre personaje. Dar oare exista sportivitate cand la doi baieti le place de o fata?

    Comment by Andrei — May 13, 2011 @ 9:18 pm

  2. Se mai spune si ca sportul iti prelungeste durata de viata !

    Comment by Alexandru — May 31, 2016 @ 12:45 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu