post Calling all after hours athletes!

May 16th, 2011

Insemnare despre: amuzante,romania perfectibila,social media — clickio @ 7:36 am

Dupa petrecerea despre care sunt sigur ca ati citit pe bloguri, urmeaza selectia pentru Echipa Nationala PUMA de Sporturi Afterhours.

Puma Social: After hours athletes' party

Se cauta clipuri cu abilitati deosebite, creative, care te fac sa iesi in evidenta in randul atletilor after-hours cu care iesi seara. Oricine are asa ceva sau poate sa-l filmeze pana pe 30 iunie poate participa, insa daca te gandesti sa participi ar trebui sa te grabesti, ca sa poti strange voturi si vizualizari si sa te poti califica in finala unde un juriu local format din ambasadorii PUMA: Guess Who, Cristina Chipurici (Pyuric), DJ Optick, OLiX (Partydul KissFM) si Adina Militaru (PUMA Romania) va alege cei 5 membri ai echipei nationale din 25 de finalisti.

Aplicatia in care poti participa si poti vedea ce au inscris altii este pe facebook (atentie, mie imi porneste un clip cu sunet, pregatiti-va castile :) )

Si acum, ca v-am zis cel mai important lucru si anume ca toata competitia de fapt abia acum a inceput, sa revenim putin la cele mai interesante lucruri ale petrecerii de joi seara.

BWB: Bowling with bloggers


Cred ca asta ar merita sa fie o specie de sine statatoare a jocului, mie mi-a placut maxim si o parte din bloggerii cu care am jucat pana dimineata mi-au confirmat ca o sa reluam experienta dupa ce ne revenim, asa ca oricine mai doreste si se califica poate sa se inscrie cu un comentariu sau un trackback.

Concursul “cine stie mai multa lume si taguieste pe mai multi…”

…e si el in derulare pe paginile de facebook unde au ajuns pozele de la petrecere (doar 102 poze Cristi, ntz ntz, ntz:)), 132 poze aici in albumul lui Costin si 183 in albumul lui Cristi Serb ) insa pentru cei care le prefera in clasica galerie de pe blog, zoso si criserb. Tine cineva scorul si la tagging?:)


Game faces

Una din cele mai tari functii ale Kinectului (dispozitivul care transforma un Xbox intr-o consola controlabila prin gesturi) este ca iti face poze in timp ce te joci, si-ti surprinde asa numitele ‘game faces’. Un lucru similar a incercat si Costin la petrecerea Puma si cred ca si pe mine m-a surprins de vreo doua ori concentrat la aruncatul bilei. In dimineata asta am gasit si in link-urile lui Novac de ieri un set de “game faces” graitor. Neaparat de facut poze cu orice alta ocazie similara:)

After hours athlete survival kit

Am aflat cu ocazia asta ce ar trebui sa contina: un tricou, parfum, antiperspirant, sosete, lenjerie, pasta si periuta de dinti, o lama de ras si niste spuma, guma de mestecat, picaturi pentru roseata ochilor, o cartela telefonica de trei euro pentru orice eventualitate, si un gel de par pentru aerul proaspat, evident. Good 2 know.

2 Comments »

  1. [...] Adina Militaru Pagina Puma de Facebook Nwradu Minxieee Titus Jeanette Sana Pietricel Valy Subiectiv Ionut Oprea Umblu Liber Daily Cotcodac Reporter [...]

    Pingback by Echipa Nationala a Atletilor After-Hours (Puma Social Party 2011) « Pyuric.ro — May 17, 2011 @ 2:11 am

  2. [...] însă după ce se terminase competiția oficială. La bowling, însă, am strălucit, alături de Clickio, Ariel, Minxieee, Valy și niște papuci mărimea 47(da, în Club Oxygen au mărimi mari pentru [...]

    Pingback by 2000 km in 2 zile pentru Echipa Nationala AfterHours Athlete : Titus Capilnean — February 14, 2012 @ 5:50 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu