post Revin ca blogger: Dove Men+Care:)

June 27th, 2011

Insemnare despre: social media — clickio @ 2:50 pm

Cei care mă ştiu cunosc acest aspect al lucrului cu social media pe care-l propovăduiesc: nu poţi vorbi despre un produs în social media fără să-l cunoşti pe dinafară. Și pentru asta trebuie să-l testezi. Pe pielea ta :)

Ei bine, după sutele de produse pe care le-am tot testat pe tăcute până acum, m-am gândit zilele trecute că poate nu ar fi rău să le fac publice, de-acum înainte. Da, sunt produse pentru care lucrăm la STANDOUT, dar ştiţi că nici noi nici bloggerii cu care lucrăm nu ne schimbăm ideile pentru bani, aşa că
aceste review-uri vor fi cât se poate de sincere, în ce mă priveşte.

Cu atât mai mult vreau să încep să vă povestesc despre produsele pe care le testăm cu cât, de data asta, testul chiar a fost un succes nebănuit. Să vă explic de ce: foloseam un antiperspirant obisnuit, care rezista, în principiu, la provocările zilei,  şi a fost rezultatul unei căutări îndelungi, mai ales pentru perioada de vară. Însă, odată cu efectul antiperspirant maxim, producea mici senzaţii de iritare pe care le consideram consecinţele unui program lung şi le tratam cu programul zilnic de apă şi gel de duş.

De cam o săptămână, au dispărut complet, ceea ce m-a făcut să nu-mi pară rău ca am încercat. Știam de pătrimea de cremă hidratantă a produselor Dove de mult timp, şi chiar mă ofticam anul trecut că nu există şi o variantă pentru bărbaţi. Ei bine, acum există.

În plus, efectul antiperspirant e acelaşi, iar dacă aveţi chef de “product literature” e datorat inovaţiei inclusă în gelurile de duş Dove Men+Care (aprobate de medicii dermatologi) şi care constă în micro capsule emoliente de Petrolleum Jelly ce se activează în contact cu pielea.

Produsele mai au şi alte caracteristici şi beneficii despre care eu vă pot vorbi la nesfârşit însă cel mai bine tot pe pielea voastră le testaţi ca să le înţelegeţi pe deplin: Produsele Dove Men+Care.

Îl vor încerca şi alţi bloggeri, în perioada următoare, şi veţi putea urmări şi rezultatele pe pielea fiecăruia din ei.

1 Comment »

  1. [...] Adica exact asa cum eu am renuntat a mai citi unii bloggeri pe care ii citeam cu placere inainte (drept dovada rectionez la un post vechi de doua saptamani), pentru ca au ajuns 99% mesagerii de marketing, cam asa o sa faca si altii, cu evidente implicatii asupra buzunarelor noastre. „Cu atât mai mult vreau să încep să vă povestesc despre produsele pe care le testăm cu cât, de data asta, testul chiar a fost un succes nebănuit. Să vă explic de ce: foloseam un antiperspirant obisnuit…” zice Ionut pe blogul sau. [...]

    Pingback by De ce blogosfera romaneasca e asociata cu reclama prost mascata? | @valiq — February 20, 2015 @ 4:49 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu