post Livrare in 3 ore -acum si in Romania!

September 20th, 2011

Insemnare despre: internet — clickio @ 11:28 am

Unul din cele mai placute lucruri la comertul electronic, pe langa sinceritatea ofertei si usurinta procesului de comanda e livrarea in cateva ore. Prima camera pe care mi-am cumparat-o a venit in cateva ore de la 3e.ro, pentru ca toti retailerii online mari imi spuneau ca dureaza mai multe zile pana o pot avea. Unul din ei, magazin mare, nu spun care, mi-a transmis printr-o domnisoara de la vanzari ca o sa ma sune sa-mi spuna daca o au pe stoc. Nu m-a mai sunat. Intre timp, in aceeasi zi, dupa cateva ore, desfaceam cutia cu placerea maxima a gadgetarului care nu mai facuse de mult un “unboxing”:)/

Ieri PC Garage a anuntat pe blog ca lanseaza un serviciu de livrare in 3 ore, probabil primul din Romania, sa imi spuneti daca mai sunt si altele. E de salutat initiativa asta, impreuna cu cea de comanda online automata, pe care tot ei stiu ca o lansasera, si care acum s-a cam standardizat.

In sfarsit, incepem sa avem si in Romania  comert electronic, si asta nu datorita discutiilor pro si contra despre ce probleme a avut un magazin sau altul, ci datorita micilor pasi pe care ii face fiecare retailer online, ajutand la evolutia pietei.

Toate panzele sus si comertului online in Romania!

3 Comments »

 1. Am incercat eu un serviciu de livrare flori cu livrare in 2 ore. Dar sunt flori, nu gadgeturi. Depinde si de industrie…

  Comment by Doru Panaitescu — September 20, 2011 @ 11:57 am

 2. Da, adevarul e ca majoritatea magazinelor online sunt de IT/electronice/electrocasnice, si acestea sunt de obicei confundate cu industria in sine.

  La flori cred ca e importanta livrarea rapida din mai multe motive:)

  Comment by clickio — September 20, 2011 @ 12:00 pm

 3. Ar fi o chestie buna pentru ca unori ai nevoie de o piesa ieri….

  Comment by Flo Alex — November 8, 2011 @ 1:23 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu