post La Multi Ani Blue Air!

December 15th, 2011

Insemnare despre: internet — clickio @ 8:43 am

Blue Air este una din companiile care au dat un nou avânt turismului în România și una din primele companii din industria turismului care au folosit publicitatea pe bloguri.

Personal, am zburat cu avionul și înainte să existe Blue Air. Însă în toți acești ani cred ca e compania aeriană cu care am zburat cel mai mult, ba chiar odată am zburat si cu bicicleta depozitată la bagaje (e o taxă suplimentară pentru biciclete, însă dacă vrei să  te plimbi cu bicicleta ta și nu cu una de închiriat, merită).

Și pentru că am apreciat aportul Blue Air încă de la început la dezvoltarea turismului în România, anul trecut le-am propus să fie compania care să-și asume o campanie pe bloguri prin care să arate că zborul low-cost poate fi o experiență plăcută. Au acceptat. Și câțiva din cei mai citți bloggeri români au scris despre asta și au dezbătut tema împreună cu cititorii lor.

La Multi Ani Blue Air!

1 Comment »

  1. Cam tardiv postul meu dar … La multi ani! . Felicitari pentru propunerea de campanie de bublicitate in lumea bloggerilor, avand in vedere ca majoritatea romanilor isi permit doar zboruri lowcost.

    Comment by Avocat Bucuresti — March 5, 2012 @ 7:47 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu