post Teaser: ce avem noi aici?:)

March 23rd, 2012

Insemnare despre: internet — clickio @ 8:56 am

Astazi este o zi mare care a inceput de ieri si care va ramane in istorie.

Pana incepe ea, ia sa vedem, ghiceste cineva ce avem aici? (ii rog pe colegii care au vazut aseara despre ce e vorba sa astepte dezvaluirea)

Veti afla, intr-un final, in cursul zilei de azi, insa pana atunci, astept parerile voastre.

Raspuns:(citat de pe blogul ApTI)

“Am facut 2 campanii: una de emailing pentru toate adresele publice ale parlamentarilor (in total 663) și una de scrisori clasice (doar catre deputati. adica 332). Pentru a nu le scrie in van, le-am trimis poziția a 8 asociații cu privire la un proiect de lege pe masa Camerei Deputatilor (este vorba de propunerea de lege pentru pastrarea datelor de trafic, care acum approx. 2 ani a suscitat un interes deosebit in presa si care a fost declarata neconstitutionala).

Rezultatele au fost dezamagitoare. La email nu ne-a raspuns nimeni (iar 61 de adrese au dat erori), iar la scrisori ni s-au intors 21 inapoi. (vezi foto) Deci datele cabinetelor parlamentare de pe site-urile oficiale ale Parlamentului nu sunt chiar corecte. La scrisori am primit 3 raspunsuri dintre care unul telefonic (suparat ca de ce nu are numar de iesire si de ce nu are semnatura documentul trimis) si 2 prin alte scrisori.”

Cititi totul despre initiativa pe link-urile de mai jos.

Datele oficiale ale parlamentarilor si cum pot fi (re)folosite

Parlamentarii romani pe internet

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu