post Facebook, alimentara de la colț

January 16th, 2013

Insemnare despre: amuzante — clickio @ 10:03 am

Una din tendințele lui 2012 în plan internațional în ce privește experimentele în social media au fost magazinele pe Facebook. Unele magazine online și-au creat câte un ‘storefront’ într-un tab al paginii de Facebook, în încercarea de a aduce magazinul și mai aproape de utilizatorii acestei rețele, altele și-au creat magazin exclusiv pe Facebook, integrând în diverse variante și oportunități de engagement cu produsele din magazinele respective.Au apărut și platforme care-ți creează de la zero sau îți integrează magazinul pe Facebook.

2013 a început în România cu două ferme care vând mult mai simplu, direct pe pagina de Facebook, lapte și ouă de prepeliță :)

Natura Lact, din Sibiu -facebook.com/natura.lact/info

Ferma Prepelitefacebook.com/PrepelitePrahova/info

Mai avem și alte ferme în Facebrands.ro, dar până acum văd că sunt singurele care vând via Facebook. Mai știți și altele?:)

Update: Cristi Manafu îmi semnalează și facebook.com/CosulDeLegume

 

7 Comments »

 1. Salut,

  Aici gasesti o pagina cu miere de albine naturala direct de la apicultor http://www.facebook.com/stupulvesel

  Comment by Marius — January 16, 2013 @ 10:57 am

 2. Daca nu ar fi o retea atat de artificiala, as crede ca va avea succes, dar aici, legaturile sunt facute mai mult de sistem decat de oameni, dar cine stie, daca si vecina cumpara…

  Comment by Dli — January 22, 2013 @ 3:07 pm

 3. Cam asta a devenit facebook-ul…de la socializare s-a ajuns la reclama si vanzare…stiti vorba aia “Nu ai facebook nu existi” :) ))

  Comment by Sfaturi in doi — January 31, 2013 @ 7:52 am

 4. Daca nu esti pe facebook nu existi

  Comment by Sorin — February 4, 2013 @ 2:20 pm

 5. Foarte bine! Doar ca nu se face primavara cu 2 flori :)

  Promovarea pe retelele de socializare da rezultate insa doar daca este facuta cum trebuie si comunici adecvat CUI trebuie.

  Succes tuturor din partea mea

  Comment by Profit360 — February 5, 2013 @ 9:15 pm

 6. Din pacate in Bucurestiul asta poluat nu gasesti nimic bun. Ultimii tarani care se incumeta sa vanda in piete sunt alungati de bisnitari. O idee buna cu laptele, din pacate doar in Sibiu.

  Comment by Danyzus — February 7, 2013 @ 11:25 pm

 7. Cred ca s-au adaptat intreprinzatorii la cele mai bune si utilizate metode de promovare si unde, lumea intra des, sau…acceseaza des serviciul gratuit cu niscaiva semnal la internet sau wireless. Mi se pare foarte bine, fiecare cu business-ul lui, indiferent in ce domeniu. Amuzant, ce-i drept, si profitabil.

  Comment by claus web — March 11, 2013 @ 10:46 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu