post Va invit maine si poimaine la Digital Marketing Forum… aflati aici de ce!

March 5th, 2013

Insemnare despre: internet — clickio @ 8:47 am

Maine si poimaine va avea loc Digital Marketing Forum, un eveniment pe care il recomand inca #din2007  tuturor celor care vor sa devina mai buni specialisti in comunicare si marketing pe internet.

Imi aduc aminte si acum de primele editii: 2007 (aveam timp de live blogging in vremea aia), 2008(si atunci la fel)… ce vremuri… intre timp s-au intamplat atatea in industria asta ca s-ar putea scrie o biblioteca intreaga, un volum gros pentru fiecare zona a industriei, pentru fiecare segment in parte.

La fiecare Digital Marketing Forum ai ocazia sa-i urmaresti live si sa stai de vorba cu unii din cei mai activi antreprenori din industria asta, de marketing si comunicare online, am numarat peste douazeci dintre ei in lista de prezentatori de anul asta Cristi Manafu a incercat sa puna si mai mult accent pe continut in editia 2013 a DMF si se pare ca va fi una din editiile cele mai bogate din perspectiva asta.

Vom aduce si noi o contributie la continutul Digital Marketing Forum 2013 printr-o prezentare Facebrands despre ultimele tendinte observate de noi pe paginile romanesti de Facebook in ultima vreme.

Sper sa generam discutii interesante. Asta e genul de evenimente la care vii sa afli insight-uri, sa discuti idei, sa iti faci o lista de lucruri pe care sa le incerci, pentru a-ti imbunatati rezultatele, si e genul de evenimente in cadrul carora putem parea o industrie inchegata, o comunitate, care se intruneste pentru a creste. Ne vedem acolo!

PS: De urmarit si celelalte doua evenimente pregatite de Cristi Manafu pentru primavara asta:

eTravel Conference
eTravel Conference este primul eveniment national de e-commerce si digital marketing dedicat serviciilor din turism. Se va desfasura pe 11 aprilie la Bucuresti si va reuni conferinte cu liderii pietei din Romania si invitati din Europa si trei seminarii avansate de marketing, sustinute de practicieni cu experienta reala in promovarea turismului: Direct Response Marketing, Social Media & Mobile Marketing si Hotel Marketing. In premiera pe piata romanaeasca, evenimentul va include eTravel Awards, gala celor mai bune proiecte si campanii digitale din turism.

http://www.2013.etravelconference.ro/

Mobile Conference
In ultimul an, mediul mobil a crescut foarte mult in Romania. De aceea, am gandit noua editie a Mobile Conference (16 mai) ca o umbrela pentru trei evenimente care se vor desfasura in aceeasi zi: o conferinta de mobile marketing, o intalnire a dezvoltatorilor de aplicatii mobile si o competitie a celor mai bune aplicatii, campanii si mobiste-uri create pe plan local.

http://www.2013.mobileconference.ro/

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu