post Jurnal de Glastonbury 2013

July 30th, 2013

Insemnare despre: blogging,muzica — clickio @ 9:36 am

Anul asta dificil a avut si un lucru bun in plan personal: acum o luna am reusit sa ajung la festivalul Glastonbury, cel mai mare festival european de muzica (pop-rock) si arte contemporane. A fost o experienta unica de cateva zile, pe care am incercat s-o surprind intr-un serial de 6 articole pe site-ul Orange Young, de la cum poti ajunge acolo pana la ce mi-a placut mie cel mai mult din ce am avut timp sa vad (e un festival la care trebuie sa mergi de mai multe ori pentru a le incerca pe toate, sau la care cred ca nu te plictisesti daca mergi in fiecare an).

Evident, nici cateva zeci de mii de semne nu pot reda curcubeul de senzatii si experiente de la locul faptei, insa am incercat sa va creez o impresie cat mai vie. Daca folositi Deezer si vreti sa ascultati muzica de la festival, sau cel putin preferatii mei de acolo, in timp ce cititi articolele, playlistul meu de la Glastonbury e aici  (il puteti asculta partial si cu un cont de trial, gratuit). Il mai completez cu ce piese imi mai aduc aminte, din cand in cand, va puteti abona la el si se actualizeaza automat, iar daca aveti Deezer Premium il puteti sincroniza si pe mobil.

Ca sa aveti o masura a diversitatii culturale de acolo, inchipuiti-va ca printre miile de cantece in engleza am auzit pana si o piesa romaneasca, cantata in romaneste. Mai exact, “Trec tiganii, trec” in reinterpretarea irlandezilor haiosi intitulati The Destroyers(site  si Deezer). A fost o placere maxima sa fim singurii care stiu versurile in afara de formatia de pe scena si sa dansam pe ea cu toti britanicii petrecareti adunati la Avalon Stage care se bucurau ca refrenul e asa de simplu:) La-la-la-la-la-la-la, la-la-la-la-la-laaaaa,) La-la-la-la-la-la-la, la-la-la-la-la-laaaaa

Daca v-am facut curiosi, incepeti de aici: The Glastonbury Experience(I): Cum sa ajungi la Glastonbury  sau, daca vreti sa intrati in atmosfera din prima, de aici: The Glastonbury Experience (II): Cea mai buna muzica din lume si mergeti apoi din articol in articol pana la final.

Multumesc Orange Romania pentru ocazia de a impartasi aceasta experienta.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu