post Atunci cand chiar poti salva o viata, merita sa faci tot posibilul pentru asta

February 10th, 2014

Insemnare despre: internet — clickio @ 9:38 am

Cand  am inceput sa lucrez cu publicitatea pe internet, ‘in the early 2000’s’, mi s-a parut ca mediul asta, dincolo de a livra mult mai bine mesajele catre utilizatori si de a declansa interactiuni complexe cu ei, poate chiar sa salveze vieti.

Am crezut o vreme lucrul asta si am pus umarul la toate campaniile umanitare de care am auzit. Le-am facilitat accesul la spatii media online, am incercat sa-i ajut pe fiecare dintre ei. Nu m-am gandit niciodata ca banii nu s-ar strange sau ca operatiile n-ar reusi.

Pana cand, intr-o zi, am intrat pe site-ul creat de parintii unui copil nascut cu probleme, pe care incercasem sa ii ajut cu o campania de  strangere a banilor, multi, ca de obicei, pentru o operatie complexa. Ei insa nu reusisera sa-i stranga, iar copilul nu mai era printre noi. Cred ca a fost cea mai amara tristete pe care am putut s-o simt pentru cineva strain. Cand incerci si nu poti salva o viata, dezamagirea este mai mare decat oricare alta.

Meet Sara. Sara e un copil care poate fi salvat. S-a nascut cu hipoacuzie neurosenzoriala profunda bilaterala, adica nu aude. Pentru a auzi, are timp pana in septembrie 2014 sa stranga 25.000 euro, pentru ca pe 17 septembrie va implini 2 ani si va fi prea tarziu.”dupa aceasta varsta sansele ei de recuperare si integrare in sistemul de invatamant normal scazand drastic.”

Nu e un caz descoperit pe internet, parintii sunt prietenii unui prieten, e un caz real, cu o problema reala, pentru cineva care vrea sa fie de ajutor si sa salveze o fetita care merita, ca noi toti, o viata normala.

Hai sa o ajutam pe Sara sa auda. Mi-as dori ca ordinea gesturilor de implicare sa fie intai o contributie, si apoi maximul de raspandire pe care-l poate atinge fiecare din voi.

Toate detaliile sunt aici: http://helpsara.wordpress.com/

Esti blogger? Poti scrie despre povestea asta si poti pune un banner pe blogul tau. Voi face o lista cu toate blogurile care participa la aceasta campanie si le voi multumi asa cum pot. Bannerele le poti descarca de la acest link, iar link-ul bannerului trebuie sa fie http://helpsara.wordpress.com/

 

 

2 Comments »

  1. Multumim pentru sprijin, Ionut!

    Comment by Mihai gagiu — February 10, 2014 @ 1:13 pm

  2. Este foarte trist! Din pacate sunt foarte multe cazuri de copii bolnavi care merita toata atentia noastra, ei sunt viitorul, trebuie sa avem grija de ceea ce lasam in urma noastra.

    Comment by generatoare de sudura — February 10, 2014 @ 3:19 pm

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu