post Innovation Labs, un necesar program de antrenament pentru viitori antreprenori

May 22nd, 2014

Insemnare despre: romania perfectibila — clickio @ 8:14 am

Daca urmariti vreunul din blogurile IT romanesti cele mai populare, probabil ati citit cel putin un articol despre Innovation Labs, un program de pre-accelerare ajuns deja la a doua editie anul asta, cu sprijinul Orange si Microsoft.

Din martie si pana in mai cateva zeci de studenti au participat la un proces de selectie prin care au invatat, atat ei, cat si cei care i-au urmarit, cateva aspecte ale lucrului in echipa pentru a pune in practica o idee.

Cred ca unul din lucrurile care ar merita sprijinit mai mult de toata lumea este fix experienta asta, de a pune idei in practica, la modul ideal sub supravegherea unor mentori, precum cei pe care i-a avut si programul Innovation Labs si alte cateva, 2-3, programe similare, mult prea putine fata de cat de mare e nevoia de ele.

De aceea, anul viitor daca stiti studenti care au idei sau potential, indrumati-i catre astfel de programe, sau, daca aveti ocazia, contribuiti la astfel de programe si initiative. Avem nevoie de cat mai multi tineri care sa-si puna in practica ideile in plan local si sa aiba succes cu ele. 

Motiv pentru care eu unul le multumesc  de pe acum companiilor Orange si Microsoft pentru sustinerea acestui program. Sunt convins ca pentru ambele e o promisiune de a se implica pe termen mai lung in directia asta.

Un rezumat al editiei de anul asta a programului Innovation Labs gasiti aici: https://www.orange.ro/innovation-labs/

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu