post Mințingul PSD

June 10th, 2018

Insemnare despre: romania perfectibila — clickio @ 11:53 am

Aseară PSD s-a folosit de 180.000 de oameni ca de un decor, ca de 180.000 de obiecte de recuzită, 180.000 de pietre, 180.000 de scaune.

I-au adus ca să le stea de dinainte cât timp îi mai mint o dată, citind de pe foi discursuri aberante și sforăitoare, ca să pretindă apoi că uite ce mulți oameni s-ar fi adunat să-i asculte.

Însă interesul oamenilor pentru discursuri a fost minim, entuziasmul zero, singurul lucru care i-a bucurat a fost victoria Simonei Halep la Roland Garros, un mare noroc care le-a mai ținut PSD-ului decorul în picioare până la spectacolul ororilor, alături de celălalt mare noroc, vremea, fără de care probabil ar fi trăit mai devreme dezintegrarea pe care și-au rezervat-o în istorie.

Iar fiindcă PSD și consultanții lor nu sunt în stare să fie originali, pentru asta fiind nevoie de inteligență și creativitate, au ales ca în această demonstrație de ‘rețea și fonduri’ să copie la indigo cât mai multe din acțiunile celor care le-au ținut piept până acum. Pancarte pe aceleași rime și ritmuri, folosind aceleași expresii.

La final au încercat chiar să imite și simbolul maxim al protestelor anti-corupție, oceanul de lumină, dar nu le-a ieșit pentru că o parte din cei aduși să facă o zi de figurație începuseră deja să plece la autobuze, iar ultimii rămași au interpretat imnul ca o melodie de generic așa că au eliberat rapid piața, lăsându-i pe patronii PSD-ului pe persoană fizică să stea singuri pe scenă cu luminița lanternei de telefon (mai puțin tanti Viorica, pentru că ei nu i-a funcționat lanterna la iPhone, probabil nemaiavând minute rămase în abonament (sic!)).

Rezultatul a fost cam ăsta:

 

Caracteristicile oamenilor care și-au adus prin constrângeri confrații la ‘mințing’ s-au văzut și atunci când cel puțin unul din ei a vândut apa pe care primise ordin să o distribuie gratuit, și când unul din ei a îmbrâncit un copil rătăcit pe strada pe care trebuiau să treacă adușii cu japca, și prin faptul că au lăsat o monstruoasă mizerie la locul faptei cum nu a văzut vreodată Piața Victoriei în toată istoria ei.

Ai noștri activiști însă s-au mobilizat și de data asta și au ajutat la curățarea pieței. După gunoaiele cocoțate la vârful PSD nu poate rămâne altceva decât gunoi, și e de datoria noastră să-l strângem.

Asta a fost concluzia zilei. Gunoaiele cocoțate la vârful PSD (de ambe sexe, să nu discriminăm) și-au bătut joc de 180.000 de cetățeni. Singura lor performanță a fost că i-au strâns cu japca, dar n-au făcut nimic cu ei, i-au ținut în soare degeaba, i-au băgat în spital la urgențe pe unii din ei, mai degrabă i-au enervat și umilit. Iar ăia care n-au fost nici enervați nici umiliți sunt acum cu sufletul împăcat că și-au plătit datoria către partid până la alegerile viitoare.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu