post Ultimele flegme ale multiplului condamnat penal liviu dragnea pe obrazul nostru: o ultimă dezbinare și un referendum furat

October 5th, 2018

Insemnare despre: romania perfectibila — clickio @ 8:44 am

Îmi pare sincer rău pentru cei care vor vota la referendumul pentru familie. Nu pentru că i-aș desconsidera sau că aș avea ceva de împărțit cu ei. Ci pentru că indiferent câți vor fi prezenți la vot și indiferent de cum vor vota fiecare, referendumul va trece cu DA. Nu am niciun dubiu. 

Chiar dacă, prin reducere la absurd, nu ar merge NIMENI să voteze nici DA nici NU, mașina de fraudat este atât de bine pregătită încât referendumul AR TRECE ORICUM cu DA.

Iar campania de manipulare nu e disperată, e doar un paravan pentru a nu părea ireală fraudarea și în același timp parte din aceeași iresponsabilă perdea de fum. Incită însă la ură și efectele vor fi groaznice pe termen lung. (posibil chiar mai rele decât cele pe care și le imaginează Subiectiv în articolu-i)

Nu avem nevoie de încă vreo 20-30, 200-300 de observatori la vot, ci de ÎNCĂ vreo 100 de ori mai mulți, cel puțin dublu față de cei strânși până acum. Ăsta ar trebui să ne fie obiectivul până la următoarele alegeri care vor conta. Un observator independent în FIECARE secție de VOT.

Mai rău decât simulacrul ăsta de referendum e dezbinarea în care ne-a aruncat flegma asta a multiplului condamnat penal liviu dragnea.  După o vară care ne-a unit sub sloganul MUIE PSD, consultanții săi israelieni, fini observatori de jihad la ei acasă, au cedat și i-au propus să scoată din sertar tema nucleară a războiului religios, pentru că, în afară de asta, au epuizat toate ideile care puteau fi puse contra atîtor condamnări și dosare penale.

La fel cum Soros e pentru oamenii simpli o necunoscută cu un nume real, iar manipulatorii se folosesc de acest vid pentru a-l umple cu minciuni, peste care presară diverse elemente adevărate ca să capete și minciunile miros de adevăr, la fel e și exploatarea drepturilor unei minorități pe care majoritatea nu o înțelege pentru a-i da majorității o nouă țintă pe care să-și verse frustrările.

“Cum, nu ești de acord cu căsătoria dintre o femeie și un bărbat?!? Ai auzit că vor să ne ia copiii, ai văzut filmulețele alea? Dacă crezi în Dumnezeu trebuie să votezi DA” Așa  sună mesajul care a ajuns la urechea celor care nu și-au pus niciodată până acum problema minorităților sexuale sau care nu au privit niciodată problema printr-o lupă luminată pentru că nu au avut nevoie în viața lor, destul de complicată și de grea oricum, și fără problema asta.

Bătălia asta e una pierdută pe moment, dar nu este o luptă cu dreptatea, ci doar una cu o perdea de fum, parte din războiul permanent cu corupții care s-au infiltrat în instituțiile noastre. În Parlament, Guvern și chiar și în Biserică. Și care în loc să se ocupe de problemele țării, pentru care au ajuns acolo, se ocupă de propriile dosare și amenință cu  aruncarea țării în jihad.

V-ați pus întrebarea care-i SINGURA GRABĂ cu referendumul ăsta, după ce a stat doi ani acumulând praf în sertare?

Ăsta e momentul în care dublul condamnat penal și cu alte dosare în curs liviu dragnea are nevoie de validare internă în partid, să arate că încă poate scoate milioane de buletine de vot din pălărie și că e astfel indispensabil partidului, pentru că deh, cu amnistia nu îi mai poate convinge, după ce i-a dus de nas doi ani. Iar partidul i-a arătat clar cu sondaje că nu mai are pe ce se baza la următoarele alegeri. I-a transmis un “liviule, fă cevaaaaaa!”

Nu i-a mers păcăleala cu amnistia, acu încearcă să-i păcălească cu promisiunea de a le câștiga din nou alegerile. Însă nu suntem Congo sau USSR, se va lăsa cu infracțiuni demonstrabile, oricât vor încerca ei să le acopere.

Acest referendum va fi viciat, falsificat până în pânzele albe și oamenii păcăliți de CPF că luptă pentru o cauză serioasă vor realiza că au fost folosiți mârșav în scopuri politice ratate. Cei care vor merge la vot să-și exprime din convingere părerea, oricât de greșită ar fi, vor realiza că au fost doar păcăliți încă o dată.

Nu e un referendum pentru familie, e pentru un pocit politician, pentru liviu dragnea, cel care a blocat toată evoluția acestei țări pentru propriile interese.

Sper să fie condamnat nu doar în dosarele de până acum, ci pentru cât mai mult din răul provocat țării.

Iar noi, restul, avem de lucru acum, la o altă temă care să ne unească.

 

2 Comments »

  1. Imi place blog-ul, sa mai postati.

    Comment by Alexandra — June 9, 2019 @ 2:30 pm

  2. Macar a ajuns unde ii e locul, sper sa stea cat mai mult acolo si sa nu mai vina altii ca el.

    Comment by Andrei — July 2, 2019 @ 10:47 am

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment
mulu